Nala

IMG_1187

Omdat we na het overlijden van Stitch niet wilde dat Mickey zich alleen zou voelen ben ik opzoek gegaan naar een kitten. Omdat ik op verschillende kattenshow bengalen voorbij zag komen en het een schitterend ras vind, besloot ik dat we opzoek zouden gaan naar een bengaalpoesje. 2 februari zijn wij bij cattery Bengal legends gaan kijken naar de kittens die zij nog beschikbaar hadden en was meteen verliefd op haar, dat kleine verlegen meisje dat zich staande hield tussen die drukke jongens. Omdat het nestje al oud genoeg was mochten we haar die zelfde dag nog mee naar huis nemen.

Nala was 6 maanden oud toe ze bij ons kwam wonen en het was vrijwel meteen een click tussen haar en Mickey. Ze kunnen samen lekker knuffelen, stoeien en elkaar wassen. Het heeft iets langer geduurd voor ze gewend was aan onze drukke kinderen, maar ook dat is goed gekomen. Ze vindt het heerlijk om buiten in onze tuin rond te snuffelen en heeft daar zelfs al een paar muizen gevangen. Ze vindt het leuk om tikkertje met ons te spelen, alleen wil ze liever getikt worden dan de tikker zijn. Ze is geen schootkat, maar wel heel aanhankelijk en wil heel graag aangehaald worden, dit komt ze ook luid miauwend eisen.

Omdat Mickey al aardig op leeftijd is hebben we nog een Bengaal in huis genomen, zodat Nala nog een stoeimaatje heeft en Mickey af en toe wat rust krijgt.