Lady

Lady_04092016

Nadat we Nala in huis hadden gehaald merkten we toch wel dat Mickey oud begint te worden en het speel tempo niet meer bij kan houden. Daarom besloten we om nog een Bengaal te gaan zoeken, zo kan Mickey zijn rust nemen en Nala haar speel energie ook wat verdelen.

Nu had de cattery waar Nala vandaan komt toevallig nog een poesje beschikbaar en net een nieuw nestje met ook daar 1 poesje bij en we mochten komen kijken bij het nestje omdat mijn voorkeur bij een jong kitten lag. Eenmaal daar waren de kinderen opslag verliefd op het al iets oudere kitten, maar ik wou nog niet overstag want we zouden nog 4 weken op vakantie gaan en je neemt niet 2 weken voor je weggaat nog een nieuwe kat in huis. Tijdens de vakantie kon ik haar echter niet uit mijn hoofd zetten en besloot toen we terug thuis waren contact op te nemen en ze was nog beschikbaar en zo kwam Lady op 3 september bij ons in huis.

Ze is een heel aanhankelijk poesje en ligt al vanaf de eerste ochtend op schoot te spinnen en had binnen een week al vriendschap gesloten met Mickey en Nala. Nu rollen Lady en Nala regelmatig door de kamer en hebben elkaar echt gevonden. Ze is dol op het looprad dat we hebben staan en maakt daar veel gebruik van. Lady is een echte bandiet en probeert van alles uit en klimt en springt overal op.