Dieren

Al van kleins af aan ben ik gek op en met dieren. Ben op gegroeid met honden, katten, kippen, varkens en paarden. Toen Peter en ik ons eigen huisje betrokken vonden wij ook dat er naast het boompje natuurlijk ook wat beestjes moesten komen om wat leven in de brouwerij te brengen.

Moortje verhuisde met mij mee vanuit het huis van mijn ouders. Omdat Peter en ik overdag moesten werken vonden we dat er gezelschap moest komen voor Moortje en dat werd Stitch. Toen ik een keer met mijn zus naar een cattery ging raakte ik helemaal verknocht aan een wit katertje en dat werd onze Mickey. Om uiteindelijk de beestenboel compleet te maken namen we Bordercolli Tris in huis, zij had een aantal nare dingen meegemaakt en daardoor wat angsten ontwikkeld en zocht een nieuw warm mandje.

 

Nu een aantal jaar later zijn helaas Moortje, Tris en Stitch er niet meer en hebben we een Bengaal poesje genaamd Nala in huis genomen om Mickey gezelschap te houden en sinds kort hebben we er nog een Bengaal bij gezocht en dat brengt ons kastengezelschap weer op 3.

Ieder beestje heeft natuurlijk zijn eigen verhaal en dat kun je lezen op hun eigen pagina.